virtual tour 360Guys

Woningfotografie

Virtual Tours Belangrijk Voor Makelaars

Woningfotografie doen we ook!

Woningfotografie is het eerste waarmee potentiële kopers in aanraking komen wanneer ze opzoek zijn naar een nieuwe woning. Een goede hoofdfoto bepaalt daarom of een potentiële koper afhaakt, of niet. Het is daarom van groot belang dat uw foto’s uitnodigend en professioneel zijn. Laat dit nou precies zijn waar 360Guys het beste in is.

Steeds meer wordt er in de makelaardij gebruik gemaakt van een virtual tour.

Een virtual tour geeft de bezoeker een goede eerste indruk van een woning. Het doel? Potentiële kopers verleiden tot een bezichtiging waarna ze overgaan tot het kopen van een woning of bedrijfspand.

Bekijk ons portfolio.

Hier zijn de voordelen van een Virtual Tour:

 • Laagdrempelig
  Virtual tours kunnen geïmplementeerd worden op de website van uw bedrijf. Het internet is overal toegankelijk. Erg makkelijk dus voor mensen die geïnteresseerd zijn in het woningaanbod op uw website. Er hoeft niet gebeld of gemaild te worden voor een bezichtiging, zonder enige verplichting kan uw (potentïele) klant een woning of bedrijfspand op een unieke manier bekijken.
 • Geen reistijd
  In de huidige maatschappij gaan we voor gemak en willen we allen gebruik maken van nieuwe technologie. Door de komst van Virtual Tours hoeft uw klant niet meer te reizen voor een (eerste) bezichtiging. Op afstand kan uw klant via de computer of telefoon, door een pand op uw website navigeren.
 • Betere indruk
  Bewezen is dat bewegend beeld een betere indruk geeft dan een reeks normale foto’s. Teksten en foto’s worden steeds vaker vervangen door bewegende beelden. Uw klant kan in alle hoeken en ruimtes kijken om een goede indruk te krijgen van een woning of bedrijfspand. Daarnaast biedt het inzicht in de mogelijkheden die er zijn tot verbouwing.
 • Fysieke afspraak
  Een virtuele tour van een pand laat natuurlijk persoonlijke bezichtigingen niet verdwijnen. Nadat een klant een virtuele rondleiding heeft gehad in één van de panden op je website, wil de potentiële koper mogelijk een fysieke afspraak maken. De volgende stap is gezet: de verkoop van een woning of bedrijfspand is dichterbij gekomen.
 • Unieke beleving
  Door het aanbieden van virtual tours op uw website, toont u uw woningaanbod op een unieke manier. Uw website wordt op een interactieve manier bekeken. Hiermee kunt u uw bedrijf onderscheiden binnen de vastgoedbranche en makelaardijen die enkel ‘normale’ woningfotografie tonen . Wanneer u deze kans laat liggen, pakt wellicht uw concurrent de aandacht met virtual tours.

Virtuele Vastgoed fotografie

Gemeubileerd voorbeeld
Ongemeubileerd voorbeeld
Wij werken ook in het buitenland!
Bekijk onze Virtual Tour in Kuşadası, Turkije!
Bent u geïnterreseerd in Virtual Tours  of heeft u nog vragen?
Neem dan contact met ons op
Translate »